Ojsann - versjon 3 - svart-hvitt - logotopp


Ojsann består av:

Philip Sten Bøckmann – vokal og gitar
Philip har nærmest vokst opp på scenen. Han er en showmann som lever for å glede publikum. På sin musikalske cv har han blant annet 3-årig utdannelse fra Gilford School of Acting i London. Han har satt opp egne show, men har også hatt roller i musikaler som Jesus Christ Superstar og Miss Saigon på kjente scener i Norge og England.

Pål Johannessen – keybord og vokal
Mange vil nok kjenne igjen Pål fra Korslaget på TV2 da han var med å vinne med Team Åge (Åge Sten Nilsen). Det var også han som skrev låten Treasure som Team Åge ga ut på single. Pål har lang sceneerfaring fra band, men også fra musikaler, operetter og barneteater.

Ragnar Hop – gitar og kor
Ragnar er freelance musiker med bachelor i musikk. Han driver egen musikkskole. Ragnar har spilt med diverse artister, både på scenen og på plate. Han har også gitt ut egen soloplate.

Lars Langsholt – trommer
Siden han var 6 år gammel har Lars spilt trommer. Den gang i skolekorps, men senere i diverse band. Det viktigste for Lars når han går på scenen er at publikum skal ha det gøy. Når Lars ikke selv sitter bak trommene, så jobber han gjerne som lys- og lydtekniker for andre band eller sceneoppsettinger.

Jon Lundeby – bass og kor
Jon har spilt i band siden dagen etter konfirmasjonen. Alt fra danseband, rockeband, partyband og gospel. Flere av bandene har gitt ut egne plater, og det kan også vises til topplassering på norske hitlister.