Ojsann - versjon 4 - svart-hvitt - logotopp

Ojsann er bandet som får publikum til å slite hull i danseskoene, gjøre stemmebåndene såre, gjøre smilene brede, og til å våkne opp dagen etter og tenke: Ojsann, hva var det som skjedde?!?

Låtene som bandet spiller er valgt ut etter fire kriterier: De skal være kjente, de skal være stemningsskapende, de skal ha allsangpotensiale, og de skal selvfølgelig være dansbare. Noe som gjør at repertoaret til Ojsann skiller seg ut fra andre band er at låtvalget i stor grad består av norske og svenske låter. Band og artister som er representert er blant annet: Postgirobygget, Avicii, DDE, Style, Jahn Teigen, Gyllene Tider, DumDum Boys, Glenmark, Eriksson og Strömstedt, Jokke, Di Derre, Björn Rosenström, The Kids, Marius Müller, CC Cowboys, Petra Marklund, Åge Aleksandersen, og til og med Sven- Ingvars. Coldplay, The Killers, The Beatles, Elvis, U2, Pink Floyd, AC/DC og Toto er også representert.
Konseptet, og valg av låter gjør at Ojsann fungerer til de aller fleste arrangementer. Event, julebord, jubileum, festivaler, kurs og konferanser osv. Erfaringene er at de som av en eller annen grunn ikke danser, de koser seg med musikken og synger med. Ojsann er derfor noe for alle, og for alle anledninger.

Det har tatt lang tid å samle dette bandet. Det har vært viktig at medlemmene, ikke bare skal være dyktige på sine instrument, men også at de skal trives sammen, og ikke minst at de skal ha riktig innstilling til det å underholde.

Ojsann er det ideelle bandet for et par timer med fullt kjør og stemningen i taket. Hvis det ønskes mer enn 2 (eventult 3) timer med musikk, så kan bandet også skaffe egen DJ som kan spille før eller etter Ojsann.
Er det tilfeller der det ønskes taffelmusikk, for eksempel under middagen, så kan også det ordnes.